Litt om oss

Vi er en relativt liten bedrift hvor flere av de du vil møte tidligere arbeidet i brann og elektrocompaniet. Vi som er eiere arbeider selv i bedriften og er ute og møter deg som kunde. Med mange år i sikkerhets- og elektrobransjen har vi lang erfaring fra alt fra mindre systemer til noen av de mest avanserte som leveres på markedet. Etter å ha samarbeidet med mange flinke folk i bransjen har vi ett kontaktnett som gjør at vi benytter de folkene som kan gi en god løsning for deg.
Det at vi har en liten administrasjon med tett kommunikasjon mellom eiere og teknikere bidrar til at kundens interesser til enhver tid blir ivaretatt.
Vi er stolte av de vi jobber sammen med som er faglig dyktige og som er opptatt av god kundebehandling.
I alle ledd i Brelco teknikk er målet vårt at kunden skal være fornøyd både med jobben vi gjør og kommunikasjonen med oss under hele prosjektet. Du som kunde skal oppleve at jobben utføres til ønsket tid, til avtalt pris og at levert produkt står i henhold til dine forventninger.

Under vil du finne en kort presentasjon av de som vil være prosjektansvarlig for dine prosjekter

Bo Pedersen
Bo har elektronikkbakgrunn fra tiden hvor man fortsatt reparerte elektronikk og lyd/bildesystemer på komponentnivå. Etter noen år ved teknisk avdeling hos en underleverandør av sikkerhetsprodukter til forsikringsbransjen har Bo arbeidet ved noen av de største internasjonale konsernene i sikkerhetsbransjen. Med erfaring fra produktutvikling, teknisk support, kursing av installatører og arbeid med godkjenningsstandardene har Bo en bred erfaring innen en rekke fagfelt.
Bo vil være din hovedkontakt ved oppfølging av utstyr produsert av Aritech, Interlogix, GE Security, UTC Fire & Security og Carrier.
Du treffer Bo på telefon 95 99 55 45

Dennis Juel Angell
Dennis begynte sin karriere som telekommunikasjonsmontør ved Siemens, og opparbeidet seg etter dette en solid erfaring innen brannalarmsystemer i årene han deretter arbeidet for Autronica. Etter dette har Dennis vært både prosjektleder og daglig leder ved en elektroinstallatør i flere år.
Dennis vil være din hovedkontakt innen elektro og brannalarmutstyr produsert av Autronica.
Du treffer Dennis på telefon 97 05 47 97

Brelco teknikk AS

Org.nr 913094379

Telefon 95995545/97054797