Hopp til innholdet

Alarm | Smarthus

Innbruddsalarm | Smarthus

Generelt om innbruddsalarm

Vi overlater «gratis» anlegg med  «evig»  månedskostnad for leie av utstyr og vektertjenester til de store aktørene. Det vi kan tilby er anlegg hvor vi har dine ønsker i fokus og hvor du selv bestemmer hvor alarmer skal overføres hvis du ikke overvåker anlegget selv. Du kjøper utstyr og installasjon og får en kostnad nå, men får dermed ingen løpende abonnementskostnader fra oss.

Vi kan levere alt fra små systemer til store integrerte systemer som du kan lese mer om under integrerte systemer.

Du kan lese litt mer om smarte løsninger her og lese litt om noen systemer vi leverer under.

ATS Advanced

Advisor Advanced er en ledende plattform for alarmer i Europa. Systemet kan dekke behovene til små bedrifter og butikker, men også store avanserte systemer med høyere sikkerhet.

Denne suksessrike plattformen er et fullt integrert sikkerhetssystem med adgangskontroll, administrasjonsprogramvare og skytjenester. Systemet kan administreres lokalt med betjeningspanel eller via toppsystem som integrerer dine sikkerhetssystemer, eller eksternt med klienter og styring med app på din telefon.

Du kan lese mer om systemet her

Zerowire

ZeroWire er et selvstendig, trådløst sikkerhetssystem med interaktiv hjemmeautomatisering. ZeroWire er kompatibelt med et stort antall trådløse enheter, og har innebygd støtte for Wi-Fi og Z-Wave-kommunikasjon.

Tenk om alle enhetene i livet ditt kunne koble seg til Internett? Ikke bare datamaskiner og smarttelefoner, men også lys, dører, dørklokker, kameraer, vinduer, persienner, apparater og mer.

ZeroWire gir deg kontroll over lys, låser og termostater, i tillegg til profesjonell sikkerhet. Zerowire gir deg fjernstyring via smarttelefoner og nettbrett, eller ganske enkelt ved å bruke det integrerte, talestyrte tastaturet.

Se introduksjonsvideoen under eller les mer her for mer informasjon.