Hopp til innholdet

Integrerte systemer

Integrasjon

Ett godt system består av mer enn de enkelte delene – hvis en del mangler kan det føre til hull i systemet.

Vi hjelper deg til å se det store bildet og finne en løsning som gjør at systemene snakker sammen.

Vanligvis benytter vi Advisor management som integrerer alarm, adgangskontroll, kameraovervåking og brannalarm i ett system. Opprett brukeren ett sted og porten åpens når skiltkameraet ser deg på vei inn i garasjen – døren videre vet om du er i en tidssone som krever kort og pin eller bare kort – rett knapper i heisen er aktive når du skal videre inn i bygget – resepsjonisten får opp ett kontrollbilde av deg når du passerer slusen i inngangen – besøkskameraet viser på en skjerm hvor mange som er i bygget og om ekstra smitteverntiltak er nødvendige. 

På driftskontoret tar teknikeren enkelt ut GDPR rapporter med personvernopplysninger når en bruker spør om dette eller slutter. E-poster eller tekstmeldinger sendes når ting trenger oppfølging.  

Sikkerhet er mange biter som må passe sammen

Oppdatering og konvertering

Vi tilbyr konvertering fra eldre program som Titan (ATS8100) og Alliance (ATS8300) til oppdaterte løsninger som kan integrere dine sikkerhetssystemer. Systemene er kompatible med framtidig utvikling og dine eldre sentraler, noe som gjør at du kan bygge videre på det du allerede har slik at store investeringer potensielt kan unngås.

Vi har konvertert flere systemer fra eldre paradox og sql databaser med tusenvis av kort til ny programvare som kan integrere alarm, adgangskontroll, brann og kameraovervåking.

Ta kontakt for mer informasjon om hvilke løsninger som er aktuelle for din bygningsmasse, eller les mer i brosjyren du finner her.

ATS8600 introduksjon

ATS8600 demonstrasjon