Hopp til innholdet

Kameraovervåking

TRUVISION

Generelt om kameraovervåking

Kameraovervåking kan ha en forebyggende virkning og betydning for oppklaring av hendelser, og er et godt supplement til fysisk sikring, adgangskontroll, økt vakthold og andre sikringstiltak. Utviklingen går raskt så bildekvalitet, løsninger og priser er noe helt annet i dag enn for relativt kort tid siden.

Husk at kameraovervåking kan være et inngrep i personvernet, så les gjerne litt mer om det her

Truvision

er neste generasjons videoprodukter designet av sikkerhetseksperter. 

Designet for å levere ledende bildeopptak av høy kvalitet for å sikre de mest krevende applikasjonene. TruVision IP-komponenter har åpne standarder som gjør at de enkelt kan integreres i andre systemer.  Megapiksel kameraer, opptaksenheter og programvare fungerer sømløst sammen for å gi en komplett IP-løsning som er ideell for miljøer der høy kvalitet og brukervennlighet er påkrevd, slik som:

Skoler og universitet
Banker og finansinstitusjoner
Kontorbygninger
Butikklokaler 

Telling av antall tilstede

TruVision People Counting-løsningen gjør at du kan overvåke antall mennesker i ett lokale for å forhindre overfylte steder. 

I det siste har løsningen vært mest etterspurt for å oppfylle krav for å forhindre smitte av virus. Varsel gis når du nærmer deg antall tillatte og ekstra fokus på distanse og smittevern er påkrevd, mens adgang nektes når gitt grense nås. 

Løsningen benyttes også steder hvor det er nyttig å vite hvor mennesker er for å fordele ansatte mest mulig effektivt. Du kan laste ned en brosjyre med mer informasjon her

Skiltgjenkjenning

ANPR kamera (Automatic Number Plate Recognition) identifiserer kjøretøyets skilt i sanntid. Registrerte skilt kan utløse hendelser som kan brukes til å lagre video og øyeblikksbilder eller sende hendelser over nettverket. 

Hendelsene kan knyttes direkte til adgangskontrollsystemet for å gi adgang, eller monteres som ett frittstående anlegg som gir tilgang til en dør, port eller bom hvis skiltet ligger i databasen.

Aritech Truvison ANPR kamera

TruVision programvare gir avanserte styringsfunksjoner innenfor et strømlinjeformet og brukervennlig grensesnitt. TruVision Navigator knytter alle dine TruVision produkter sammen og gir en enhetlig sikkerhetsløsning som er svært fleksibel og skalerbar. Tilgjengelige mobilapper lar deg få tilgang til systemet og overvåke fasilitetene dine selv mens du er på farten.

Truvison app