Hopp til innholdet
Om Brelco Teknikk AS

Vi er et mindre konsulent, service og installasjonsfirma i sikkerhetsbransjen. Vi skiller oss fra de største aktørene ved at vi kan levere fleksible løsninger tilpasset dine ønsker. Vi som er eiere er også selv ute og møter deg som kunde. Med mange år i sikkerhets- og elektrobransjen har vi lang erfaring fra alt fra mindre systemer til noen av de mest avanserte som leveres på markedet.

Det at vi har samarbeidet med mange flinke folk over mange år gjør at vi har et kontaktnett som gjør at vi benytter de som kan gi en god løsning for deg. Vi er stolte av at de vi jobber sammen med er faglig dyktige og er opptatt av å gi god kundebehandling. Flere av de du vil møte har tidligere arbeidet sammen i brann og elektrocompaniet, og har derfra erfaring fra forskjellige fagområder innen elektro.

En liten administrasjon med tett kommunikasjon mellom eiere og teknikere bidrar også til at kundens interesser til enhver tid blir ivaretatt. Våre teknikere er lokalisert i Oslo og Viken, men vi leverer tjenester over nett og vi har erfaring med å reise i inn og utland for å følge opp prosjekt vi jobber med.

I alle ledd i Brelco teknikk er målet vårt at du som kunde skal være fornøyd både med jobben vi gjør og kommunikasjonen med oss under hele prosjektet. Du skal oppleve at jobben utføres til ønsket tid, til avtalt pris og at levert produkt står i henhold til dine forventninger.

Under vil du kunne se en kort video som viser litt om tjenestene vil tilbyr. Du kan også lese en kort presentasjon av de som vil være prosjektansvarlig for dine prosjekter.

vårt team

Dine primære kontakter

Bo Pedersen med hjelm

Bo Pedersen

Fagansvarlig - Alarm/Integrasjon

Bo har elektronikkbakgrunn fra tiden hvor man fortsatt reparerte elektronikk og lyd/bildesystemer på komponentnivå. Etter noen år ved teknisk avdeling hos en underleverandør av sikkerhetsprodukter til forsikringsbransjen har Bo arbeidet ved noen av de største internasjonale konsernene i sikkerhetsbransjen. Med erfaring fra produktutvikling, teknisk support, kursing av installatører og arbeid med godkjenningsstandardene har Bo en bred erfaring innen en rekke fagfelt.
Bo vil være din hovedkontakt ved oppfølging av utstyr produsert av Aritech, Interlogix, GE Security, UTC Fire & Security og Carrier.

Dennis Juel Angell

Dennis Juel Angell

Fagansvarlig - Brann/Elektro

Dennis begynte sin karriere som telekommunikasjonsmontør ved Siemens, og opparbeidet seg etter dette en solid erfaring innen brannalarmsystemer i årene han deretter arbeidet for Autronica.

Etter dette har Dennis vært prosjektleder og daglig leder ved flere elektroinstallatører i flere år.
Dennis vil være din hovedkontakt innen elektro, samt brannalarmutstyr produsert av Autronica.

Daniel Flisell

Daniel Flisell

Servicetekniker

Daniel er vår servicetekniker som avtalekunder ofte møter ved årskontroller eller mindre serviceoppdrag.

Daniel er utdannet som installasjonselektriker og industrielektriker, og har i mange år arbeidet i flere roller ved anerkjente firmaer som Bravida, YIT og Wennewold elektro. I disse rollene har Daniel opparbeidet bred erfaring innen elektro, tele og data.